Пловдивчанка се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg, за да разкаже

...
</TD
> Пловдивчанка се свърза с редакцията на Plovdiv24.bg, за да разкаже
Коментари Харесай

Пловдивчанка пропищя от грозни сцени в градския транспорт: Последните курсове за изпитание

Пловдивчанка се свърза с редакцията на  Plovdiv24.bg, с цел да опише за прблемите, свързани с градския превоз в Пловдив, на които е станала очевидец. Става въпрос за рейс 1. Ето нейния роман:

Много пъти ми се е налагало от центъра да се прибирам до " Кючука " с финален курс на единицата, като се качвам нормално от спирката на тунела. И съвсем всякога ставам очевидец на грозни подиуми сред водач, кондуктор и пасажери като последната такава беше преди няколко дни - в курса към 21 часа.

Жена на междинна възраст разговаряше по телефона напълно обикновено, при което внезапно водачът спря целия автобус, обърна се и стартира да крещи " не желая да Ви чувам диалога, в случай че бях на Ваше място, щях да ида на 50 метра от автобуса да приказвам " и при отговора на дамата, че диалогът е незабавен, същият водач с още по-остър звук съобщи: " Ма аз не Ви запитвам какво е, по тази причина сме на тоя хал ". При което пътничката напълно си изпусна нервите и се развика, че диалогът е СПЕШЕН.

Намеси се още една жена от пътуващите, която очевидно се тормози за положението на водача след виковете, а говорещата по телефона кресна " я ти не се обаждай ", без даже да се обърне.

И за похлупак кондукторката, към този момент пред нервност: " МОЛЯ, ЗНАЧИ ВИЕ МОЖЕ ДА КРЕЩИТЕ, А НИЕ НЕ "? Дори помислих, че може да си налетят на пердах. И различен път съм ставала очевидец по какъв начин кондуктор крещи по пасажери за маловажни неща, които другояче биха подминали. Да не приказваме, че в случай че им дадеш пари за билет на по-дребни монети, може да последва невиждан скандал вместо " приятна вечер ".

Сигналът ми е за да покажа, че е невероятно да запазиш усмивка и вежливо човешко отношение след 15-часови смени, които по този начин или другояче са в прорез с кодекса на труда и би трябвало да се намерения в тази посока. Благодаря!

Ако и вие станете очевидци на нещо, което съгласно вас заслужава да бъде оповестено, можете да ни изпращате сигнали, фотоси и видеа на електронната ни поща , на телефон 0886 598 267 или на фейсбук страницата ни 
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР